Despre noi

Complexul Lacul Iezer a fost creat in anul 2007. Este amplasat pe malul lacului Iezer, un lac natural ce se intinde pe o suprafata de 220 de ha si are o adancime maxima de 4 metri. Complexul ofera spatiu de cazare pentru 18 oaspeti dispuse intr-o cabana cu 8 camere. 
Complexul contine un restaurant la parterul cabanei cu o capacitate de 40 de persoane, un restaurant pe malul lacului cu un ponton acoperit ce impreuna pot gazdui 140 de persoane si un cort de evenimente cu o capacitate de pana la 600 de persoane.

Ce oferim

Mobirise

Centru evenimente

Complexul dispune de un cort de evenimente de 1000 de metri patrati inconjurat de un parc in care invitatii dumneavoastra se vor relaxa.

Mobirise

Restaurant

In incinta complexului se afla 2 restaurante cu circuit inchis pentru a va putea organiza orice tip de eveniment va doriti.

Mobirise

Pensiune

Complexul Lacul Iezer va ofera o pensiune cu 18 locuri de cazare distribuite in 8 camere, dotate la standard de 3 stele.

Parteneri

Hotel Select

Hotel Select*** este pozitionat in centrul orasului Slobozia si dispune de 68 de camere, din care: 16 duble, 39 duble twin, 11 duble superioare si 2 apartamente. Hotelul cuprinde un restaurant, o terasa si o sala de conferinte.

Admet

Admet este un depozit de materiale de constructii cu sedii in Slobozia si Fetesti. Aceasta companie ofera o gama variata de materiale de contructii, dar si specialisti alaturi de care puteti gasi varianta optima pentru casa dumneavoastra.

Contactati-ne

Formular Contact

Pentru mai multe detalii sau rezervare ne puteti contacta trimitand un mesaj prin formularul de mai jos sau prin email sau numarul de telefon afisat. 

  1. Adresa: Strada Pescariei
  2. Comuna: Gheorghe Lazar
  1. Telefon: +40745092361
  2. E-mail: laculiezer@yahoo.com

Contact telefonic

Zilnic 10-18

+40741023161

Follow Us

SOCIAL MEDIA CHANNELS

© Copyright 2018 Lacul Iezer - All Rights Reserved